Skip to content

contact@studioclaro.ro

A trecut un an si ceva de cand am decis construirea unui nou Brand specializat in fotografie de produs, fotografie de interior cat si portret de business. Pe principiul “a trecut un an, hai sa vedem unde ne situam”, ne-am apucat de verificat.

Google - Pagina 1

A trecut un an in care- fizic- numele “Claro- Fotografie de produs” nu exista. Si totusi, pentru anumite cautari a ajuns sa fie pe prima pagina in Google- atat harta cat si pagina. Daca faceti parte din cei care nu cred pana nu vad, puteti vedea mai jos. 🙂 

fotografie de produs

Reviews

Un studiu efectuat de Bright Local a demonstrat ca 82% dintre consumatori, inainte de a comanda ceva citesc mai intai parerile clientilor despre business-ul respectiv. In medie acestia citesc aproximativ 10 review-uri inainte de a lua o decizie finala.  Si pentru ca review-urile clientilor cantaresc foarte mult in luarea unei viitoare decizii, suntem bucurosi sa spunem ca cel putin pana acum avem un numar total de 16 rew, toate de 5 stele.

fotografie de produs

Chiar daca nu totii clientii au lasat cate un review, conversatiile cu ei pe alte canale de comunicare nu fac altceva decat sa sa ne arate ca suntem pe drumul cel bun.

fotografie de produs
fotografie de produs
fotografie de produs

Realizare Website

Desi la inceput brand-ul a fost gandit doar pentru fotografie de specialitate, la scurt timp de la lansare am reusit sa introducem in serviciile noastre si realizarea de website-uri, atat de prezentare cat si magazine online. In acest sens putem sa mentionam:

Si da, daca apelati la noi pentru realizarea oricarui tip de website oferim “inhouse” servicii de fotografie cat si serviciile de specialitate SEO– Search Engine Optimization.

Cum a fost anul 2020 pentru noi? Un an plin de provocari in care- chiar daca pare de necrezut- am dus lipsa de timp liber. Un an in care am pus bazele unui nou Brand si care cu siguranta va creste la fel de frumos precum OrangePhotos. Sau chiar mai repede si mai frumos pentru ca este “hranit” cu multa munca, pasiune si seriozitate. 

Daca aveti intrebari despre fotografia de produs sau optimizarea unui magazin online va rugam sa folositi formularul de contact.

Site Partener: www.orangephotos.ro

Table of Contents

Facebook
LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp
Te poate interesa si:
Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »