Skip to content

contact@studioclaro.ro

Sedinte foto business

DIAnthus Apartment

   PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment 
   Locație:
Constanta, RO

Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro

Vorbeam în trecut despre nevoia mea de a mă conecta cu spațiul pe care îl fotografiez. Mi-a fost  foarte ușor să fac acest lucru pentru că am văzut un spațiu creat în jurul nevoii oamenilor, chiar dacă aceștia sunt viiori chiriași.

Am văzut un spațiu întreg care genereaza căldura, care genereză emoție și care te transpune fără efort într-o copilarie a jocului si a bucuriei.

Am văzut un loc în care omul a devenit centrul atenției, un loc în care lemnul și piatra vorbesc împreună, am vazut un loc in care arta și-a gasit locul pe un perete ce atfel putea sa fie anost.

Am văzut un întreg, în care nu am putut să spun “înțeleg, este făcut pentru chirie”

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

      PROIECT realizat Colour World Constanta, FotografiiStudioCalro

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

VEZI SI:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »