Skip to content

Fotografia de Arhitectura

Fotografia de Arhitectura

Fotografia de arhitectura se concentreaza pe structura cladirilor, pe fatadele lor cat si pe  interioarele individuale. In timp ce scopul acestor fotografii poate sa difere, de la a ajuta la vanzarea unei case pana la prezentarea instalatiilor, este usor sa uitati de elementul uman. In acest articol, vom vedea cum introducerea  factorului uman in fotografia de arhitectura poate adauga o profunzime neasteptata fotografiilor.

Iata care sunt punctele cheie: 
  1. Stabileste simtul de scara.

Daca afisati o cladire grozava, mare, deschisa sau ambele, introducerea persoanelor in cadru poate ajuta la intemeierea simtului de scara al fotografiei. Acest lucru este deosebit de important in fotografiile in care lipsesc alte puncte comune de referinta (precum  mobilierul sau vehiculele).

  1. Stabilirea unui mediu primitor

Fotografia unui spatiu de birouri fara oameni poate crea senzatia de rece si neprietenos. Prin plasarea unor persoane in cadru, adaugati caldura si emotie fotografiei.

  1. Arata indemanarea personalului tau.

De la bucatarii care pregatesc cu migala mancarea in bucataria pe care vreti sa o mediatizati si pana la tehnicienii care opereaza tehnologie medicala avansata, oamenii din fotografie va pot ajuta sa subliniati atat abilitatile lor cat si sa va ajute sa oferiti un “scop” incaperii fotografiate.

  1. Afisarea unui grad de popularitate.

In cele din urma, in cazul in care discutam despre un restaurant, centru de expozitie, etc., fotografiile fara oameni pot lucra “impotriva” dumneavoastra. Daca afacerea are stransa legatura cu un cadru social atunci este ceva demn de surprins.

Daca va incadrati in cele enumerate mai sus si aveti nevoie de fotografii profesionale, va asteptam cu un email utilizand formularul de contact.

Site partener: www.orangephotos.ro