fbpx

Fiecare retailer cu ar trebui sa isi propuna sa isi prezinte produsele la maxim pentru potentialii clienti.

75% dintre respondenti au evaluat fotografiile despre produse ca fiind foarte importante  atunci cand decid daca doresc sa cumpere un produs online.

Fotografia de produs este o ramură a fotografiei comerciale, ce are ca obiectiv reprezentarea cat mai exacta a unui produs intr-un mod atractiv.   

Fotografia arhitecturala, fotografie de interior cat si fotografía imobiliara reprezinta fotografierea cladirilor, a structurilor similare și a interioarelor acestora.Acest tip de fotografie necesita tehnici specifice ce tin cont de lumina, compozitie,incadrare cat si de consistenta imaginilor din aceeasi serie.

98% dintre cumparatori au mentionat ca pe baza fotografiile au stabilit daca merg sa viziteze o proprietate sau nu.

Fotografiile profesionale va vor ajuta sa vindeti mai rapid si pentru mai multi bani.

Acum, cand social media joaca un rol atât de important în promovarea abilităților noastre profesionale, avand un portret business de impact este mai important ca niciodată. … Un portret bun ofera oamenilor o idee despre personalitatea ta inainte de a te intalni. Un zambet prezinta portabilitatea. Un aspect serios ilustreaza determinarea.

Culorile simple sunt cea mai buna alegere. Tiparele sau imprimeurile distrag foarte mult atentia. Alegeti culorile de ton mediu în albastru, verde, violet, deoarece acestea sunt general valabile.

0759833356 | contact@fotografieproduse.ro | Constanta, Romania