Fotografia de interior, Claro si Casa Chintoan sunt “ Made in Romania”.

fotografie de interior

Fotografia de interior, Claro si Casa Chintoan sunt “ Made in Romania”

Anul de gratie 2020, luna aprilie, Saptamana Mare. Romania se afla in stare de urgenta generata de COVID 19 sau ca sa vorbim in jargon, de o  pandemie ”gen”. Ala mic, de respira greu, nefiinta care a reusit sa opreasca fiinta.

De ce vreau sa vorbesc de Made in Romania?

Acum traim vremuri in care “In numele unor nesigure şi vremelnice adevaruri, constiinciosii sunt mereu gata sa-si persecute si sa denunţe semenii” (Nicolae Steinhardt, Jurnalul fericirii) si fac referire directa la ce vedem probabil zilnic in social media…

In aceste vremuri, cred ca mai mult ca oricand, este momentul sa fim cu totii MADE IN ROMANIA. Sa fim precum francezul, care si in “Cocarliti din Vale” isi cauta compania franceza pentru a lucra doar cu ei.

Pandemia o sa treaca, lumea o sa revina la normal si lumea o sa revina la mare. Pentru acele vremuri iti scriu si te rog sa te gandesti de 2 ori pe cine vei sustine. O afacere locala sau o multinationala pentru care esti doar o cifra in tot acest lant.

Mai jos o sa iti dau cateva motive pentru care sa alegi Casa Chintoan.

Marea

Marea este la ea acasa. De pe terasele ei, inspiri, respiri, privesti, traiesti Marea. Literlamente esti unul/una cu ea . Asta in cazul in care ai venit pentru NeverSea si atunci esti unul/una cu festivalul.

Locatia

Esti in centrul orasului, dar marea este chiar langa tine. Cand zic langa tine ma refer la faptul ca este la o aruncatura de bat.

Iar cand zic centrul orasului ma refer strict la zona de baruri care  este la 5 minute de mers pe jos (vezi Crazy, Madame Margo  sau ce mai este prin zona). Orasul vechi este la maxim 10 minute. Tot de mers pe jos.

Istoria

Casa Chintoan – constructie de inceput secol XX  care respecta linia acelor vremuri, conectandu-te automat cu istoria locului (asta este pentru cei care inca mai  considera Constanta un sat de sfarsit secol XIX).

Review

Inainte daca nu erai in Pagini Aurii nu existai. Acum avem puterea recenziei –Traveller Review Award – 9.7 pe booking.com

Cum ii gasesti? Simplu dai clik pe link-urile lasate de noi dupa care iti faci rezervarea.

Booking.comTripadvisor, Trivago

O sa va intrebati acum ce legatura are Claro si fotografia de interior in aceasta poveste? Turul foto pe care il prezentam mai jos este realizat de CLARO sau numele vechi de scena pentru fotografia de interior OrangePhotos.

Claro | Fotografie de produs | 

Daca aveti intrebari despre fotografia de interior va rugam sa folositi formularul de contact.