Skip to content

contact@studioclaro.ro

Imi place mereu sa impartasesc exeperientele personale, motiv pentru care azi vreau sa vorbesc despre Fotografia Imobiliara. Unii spun ca este un termen ieftin iar altii se refera la ea ca fotografie de interior; este alegerea fiecaruia unde vrea sa o incadreze.

Fotografie Imobiliara "ca afara"

Zilele trecute eram la studio si ma pregateam sa plec pentru a fotografia 2 garsoniere. Pe picior de plecare  primesc un mesaj pe facebook in care eram intrebat daca suntem disponibili dupa ora 14:00 sa fotografiem 2 garsoniere in Mamaia, care nu este chiar Mamaia adica mai aproape  de Navodari. ūüôā

Dupa o discutie de gen portofoliu etc se ajunge si la pret. Din 2 garsoniere ramasesera 1 si jumatate, ca deh, ele sunt la fel si pozam doar mobilierul din a II a dupa care  il suprapunem pe prima. Refuzul fiind categoric am ramas doar la o garsoniera.

Dupa cum v-am spus eram pe fuga  si doamna avea dorinta mare de a scrie motiv pentru care I am cerut un nr de telefon sa discutam mai rapid. Un alt soc, eu ti-l dau dar este nr de Anglia :))

Am facut efort financiar (bine, nu chiar efort, am minute internationale incluse in abonament) si am sunat-o pe doamna in cauza.

Am inteles ca doreste ‚Äúniste fotografii frumoase asa cum am vazut prin alte tari in care am fost, dar cand am intrat in apartament nu a fost deloc la fel si cam asa ceva imi doresc si eu , desi la mine este totul nou‚ÄĚ.

Fotografia Imobiliara este scumpa in raport cu ce?

Curios din fire intreb si eu: ‚Äúscump scump, dar in comparatie cu ce?‚ÄĚ Raspunsul m-a lasat fara replica. ‚ÄúIn comparatia cu o sedinta foto de bebelus- omul ala are si el o recuzita, munceste acolo, asa la apartament pot sa fac si cu telefonul.‚ÄĚ

Treaba mea nu este sa o judec pe doamna respectiva sau pe oricine altcineva, insa este peste puterea mea de intelegere cum cineva investeste niste zeci de mii de euro intr un apartament pe care  vrea sa-l  inchirieze pentru ca acesta sa-i genereze profit, dar poate singurul lucru care ii poate aduce mai multi clienti este total neglijat…

Apreciem interesul pentru sesiuni de ‚Äúpoze ca afara‚ÄĚ, ca in proverbul cu gardul si leopardul insa pentru noi ¬†fotografia imobiliara are scopul de a reda cat mai realist tot efortul depus de proprietar pentru a creea o experienta placuta clientilor sai.

Mai jos cateva fotografii din garsoniera fotografiata in ziua discutiei. Pe bune. ūüėä

Fotografie imobiliara | Fotografie de produs 

Ai nevoie ca proprietatea ta sa fie pusa in cea mai buna lumina? Suntem la un click distanta! 

Claro | Fotografie de produs

Daca aveti intrebari despre fotografia de produs sau optimizarea unui magazin online va rugam sa folositi formularul de contact.

Site Partener: www.orangephotos.ro

Facebook
LinkedIn
WhatsApp