Skip to content

contact@studioclaro.ro

Fotografie de interior | Fotografie imobiliara

Fotografie de Interior

Din categoria „stiu ce am facut saptamana trecuta”, o sa vorbesc despre fotografia imobiliara si apartamentele din Mamaia Nord asa cum v-am obisnuit: tot prin fotografie.

”Se Merita”.

Cat de importanta este fotografia imobiliara sau fotografia de interior in cresterea ratei de ocupare este un subiect atat de delicat incat ramane la latitudinea fiecaruia daca o astfel de investitie ”se merita” sau nu.

Ca o remarca personala usor rautacioasa( recunosc) pentru cei care „se merita” in general nu „se merita” pentru ca ei au telefoane bune si pot sa faca orice. In astfel de situatii  este destul de greu sa explici ce inseamna linii /unghiuri drepte, de ce avem nevoie de trepied, expunere lunga, etc.

Nu mai vorbim de atentia la detalii sau de ce ar trebui sa existe o carte(sau macar o revista) in casa, chiar daca scopul locuintei este inchiriatul…sau de ce acest gen de fotografie nu se face in 10-15 minute.

„Wow, arata fix ca pe Pinterest”.

Pentru toti ceilalti vorbesc cu mare drag prin fotografie si prin reactii: „wow, arata fix ca pe Pinterest”.  „Mai fa-ti si tu niste reclama ca la ce fotografie faceti…”, sau „dupa ce am postat pozele voastre au inceput sa ne caute atat clienti cat si nu stiu ce site-uri  care ne invitau pe platforma lor”.

Stiu suna ca si cum ne-am lauda, dar nu facem altceva decat sa ascultam sfatul unui client si sa ne promovam cat mai mult – organic. Asa ca daca cititi acest articol nu uitati ca orice like sau share ne ajuta in lupta cu algoritmul din ce in ce mai nemilos. J

Fotografie de interior | Fotografie imobiliara

Ai nevoie ca proprietatea ta sa fie pusa in cea mai buna lumina? Suntem la un click distanta! 

Claro | Fotografie de produs

Daca aveti intrebari despre fotografia de produs sau optimizarea unui magazin online va rugam sa folositi formularul de contact.

Site Partener: www.orangephotos.ro

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Telegram

Te poate interesa si:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »