Fotografie de produs – De ce fundalul alb este important?

Fotografie de Produs

Fotografie de produs - Fundal Alb

Conform unui  sondaj, 56% dintre clientii online abandoneaza procesul de cumparare din cauza lipsei de informatii despre produs. Imaginile produselor de inalta calitate joaca un rol important in furnizarea clientilor cu toate informatiile necesare pentru a lua o decizie de cumparare. Imaginile pot avea un impact semnificativ asupra credibilitatii unui site.

Imaginea produsului este fundamentala pentru ca in acest fel clientii sa stie exact ce primesc. S-a aratat chiar ca imaginile cu fundal alb au rate de succes mult mai mari ale articolului vandut.

Fundalurile albe sunt populare printre site-urile AmazoneBay, GoMagEmag dintr-un motiv intemeiat. Amazon si eBay au o politica stricta de a permite doar imagini in care fundalul este complet alb. In ghidul de adaugare a imaginii Amazon, produsul ar trebui sa aiba un fundal alb pur (RGB 255.255.255).

Un fundal alb ofera contrastul perfect cu aproape orice produs. Majoritatea marilor branduri/ marci isi prezinta produsele intr-o maniera extrem de exacta, folosind fundaluri albe. Umbrele naturale sau reflexiile sunt standardul industriei pentru incaltaminte, genti si accesorii, in timp ce tehnica manechinului invizibil poate fi un stimulent de conversie incredibil pentru articole precum camasi, paltoane si pulovere.

Desi poate parea destul de usor sa faci doar cateva “poze”, este in interesul tau sa elimini elementele de fundal, astfel incat sa ramai doar cu un fundal alb si cu produsul pe care vrei sa il vinzi. Un fundal alb este intotdeauna metoda preferata pentru orice imagine de produs vanduta, indiferent daca este pusa la vanzare pe Amazon, eBay, Shopify , Emag, Gomag sau oriunde altundeva. De fapt, calitatea imaginilor poate face ca designul unui site sa aiba un efect direct asupra credibilitatii marcii.

Fotografie de produs – Beneficiile fundalului alb

Subliniaza produsul

Folosind fundalul alb, privirea nu va fi distrasa si atentia se va duce doar asupra produsului. Va puteti concentra pe prezentarea produsului – calitatea finisajului sau/si a detaliilor fara a avea fundaluri sau puncte de focalizare distractive.

Iti economiseste banii

Folosind un fundal alb, puteti finaliza procesul de fotografiere mult mai usor. Costul cautarii locatiilor, angajarea unui model, si/sau a unui director de arta va poate face bugetul pentru fotografie foarte mare. Fundalurile albe simplifica acest proces.

Promoveaza consecventa

Acest lucru transmite clientilor profesionalism si creste increderea in achizitionarea din magazinul dumneavoastra online. Folosirea fundalului alb pe toate produsele asigura consecventa, contribuind la un aspect uniform pe intregul site. La fel cum este important sa va asigurati ca identitatea de marca este consecventa, acelasi lucru este valabil si pentru fotografie. Incearcati sa va imaginati un site web in care fiecare produs a fost prezentat pe un fundal diferit, cu o varietate de iluminare si unghiuri. Ar deveni confuz si ar distrage clientii.

Accelereaza procesul de editare

In editarea unei fotografii de produs, exista o serie de complicatii precum: diferente de iluminare, culoare, focalizare etc. Editarea fotografiilor de produs pe un fundal simplu, necesita mult mai putin timp.

Concluzie

Pentru succesul afacerilor in comertul online , trebuie sa investiti in fotografie de produs de inalta calitate, care sa ofere un efect pozitiv asupra magazinului dumneavoastra. Clientul online se asteapta la imaginile potrivite pe site-ul dvs.

Claro | Fotografie de produs | 

Daca aveti intrebari despre fotografia de produs va rugam sa folositi formularul de contact.

Produsele prezentate mai jos sunt comercializate de catre Li Nails Boutique.

Rezultate Căutare

Rezultatul web cu linkuri către site-urLi Nails Boutique