FOTOGRAFIE DE PRODUS: fundal alb, fundal negru sau lifestyle.

CRISTALE YOGA

FOTOGRAFIE DE PRODUS

De ce este importanta fotografia de produs?

Indiferent de fundalul ales, fotografia de produs capteaza atentia.

Cumparatorii se asigura astfel ca produsul prezentat pe siteul tau are toate caracteristicile cautate si se potriveste asteptarilor lor.

Indiferent ca este vorba despre culoare, marime, brand sau detaliile produsului,  o fotografie realizata de catre profesionisti va fi cea care va da startul achizitiilor. 

Prima impresie conteaza si poate fi definitorie pentru cresterea afacerii tale, pe langa toate celelalte strategii de marketing pe care este nevoie sa le implementezi.

Afacerea ta are nevoie de fotografie de produs de calitate?

Cine decide fundalul fotografiilor de produs?

Ei bine, depinde foarte mult de platforma pe care vei vinde. 

In orice caz, ideal este sa fii foarte bine informat astfel incat sa stii ce ii ceri fotografului pe care il contractezi. 

Este adevarat ca o fotografie buna vinde mai mult?

Asa cum am mentionat mai sus, o fotografie realizata de catre un profesionist va atrage in primul rand atentia consumatorilor, fiind primul lucru cu care acestia iau contact. Aceasta va respecta standarde privind culoarea, dimensiunile, etc pentru a fi incarcate ulterior pe site si/ sau platforme de socializare.

Daca aveti intrebari despre fotografia de produs sau optimizarea unui magazin online va rugam sa folositi formularul de contact.

Site Partener: www.orangephotos.ro

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Hai sa vezi ce am mai fotografiat in studio: