Skip to content

fotografie imobiliara

De foarte multe ori sunt intrebat cum ar trebui sa arate apartamentul inainte de realizarea fotografiilor. In cateva cazuri, dupa ce am ajuns la fata locului, de comun acord cu proprietarii, am ales sa amanam sedinta foto din diferite motive: lipsa perdele, mobilier incomplet, etc… 

Cand venim sa fotografiem apartamentele, casele voastre, nu venim doar sa bifam inca un “job done” si sa incasam, vrem ca produsul nostru sa va reprezinte, sa ne reprezinte si scopul pentru care ati dorit sa le fotografiati sa fie atins.

Pornind de la aceasta idee o buna prietena, mi-a sugerat o idee de articol prezentandu-mi un influencer pe numele lui de scena  Chi-Ta AirBNB. Vorbele lui sunt pline de “common sense” si daca veti considera informatia lui ca fiind valoroasa va sugerez sa-l urmariti. 

fotografie imobiliara

Cam atat ca si recomandare din partea noastra.
In continuare va invitam sa vedeti un apartament fotografiat de noi in care proprietarul intai a amenajat si acum asteapta roadele.

Si la final nu uitati:

“…even if you have the worst property on the block and you are on the front page, you are the cover page, everybody sees you, you will outearn the Taj Mahal, the White House, the pyramids because people know you exist.”

Fotografie de interior | Fotografie imobiliara

Ai nevoie ca proprietatea ta sa fie pusa in cea mai buna lumina? Suntem la un click distanta!

Claro | Fotografie de produs

Daca aveti intrebari despre fotografia de produs sau optimizarea unui magazin online va rugam sa folositi formularul de contact.

Site Partener: www.orangephotos.ro

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
Email

Te poate interesa si: