Fotografii de produs. Cum stii cand afacerea ta are nevoie de ele?

fotografii de produs

Fotografii de produs.

Prin definitie, in marketing, un produs este orice lucru care poate fi oferit unei piețe care poate satisface o dorință sau o nevoie. 

Fotografia de produs in cazul de fata satisface nevoia cumparatorului de a vedea un bun inainte de achizitionarea acestuia. 

Detaliile care fac diferenta.

Se regasesc de regula in pretul si calitatea produsului. Orice cumparator se asteapta ca imaginea produsului prezentat online sa reflecte realitatea produsului pe care il achizitioneaza. 

Astfel, o fotografie de produs realizata impecabil va reda exact culoarea si linia produsului. 

Afacerea ta are nevoie de cea mai buna lumina?

Solicita o oferta!

Online si offline. De ce sa apelez la fotografii de produs ?

In ultima vreme online-ul si offline-ul  merg cel mai bine impreuna,asa cum este relatat intr-un articol IQads din 2015.

In aceste conditii  cumparatorul vede produsul pe site, este incantat de imagine si specificatii si daca in apropiere exista si magazin fizic merge sa il si vada. 

Asta inseamna ca i-a fost captata atentia si ca imaginea vinde; in viitor daca va dori sa achizitioneze un alt produs de la acelasi vanzator va avea siguranta ca produsul este exact ca in imaginea prezentata. 

Ai un magazin fizic si ai observat ca vanzarile au scazut?

Daca te gandesti ca le poti vinde si online stii deja ca ai nevoie de imagini. Desigur, le poti face si cu telefonul( stii deja pe cineva care vinde bine si asa) dar asta inseamna sa te adresezi doar anumitor persoane. 

Marile platforme/magazine de vanzari online accepta doar fotografii care se incadreaza in anumite standarde, o parte din clienti va vrea si cateva fotografii cu detalii, etc. Esti pregatit sa aloci atat timp?

Solutia este sa apelezi inca de la inceput la fotografii de produs de calitate si apoi sa aplici strategiile de marketing corecte precum si celelalte resurse pentru a creste numarul vanzarilor. 

Fotografiile prezentate au fost realizate pentru CONOX.ro

Daca aveti intrebari despre fotografii de produs sau optimizarea unui magazin online va rugam sa folositi formularul de contact.

Site Partener: www.orangephotos.ro

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ti-au fost urile aceste informatii? Rasfoieste blogul pentru a vedea si alte articole.