Skip to content

contact@studioclaro.ro

Realizare Website

Cand viata iti ofera echilibru imbratiseaza-l! Totul se reduce in a gasi formula dintre exces si lipsa acestuia. Tinand cont de aceasta formula de egalitate, in realizarea unui website, facem tot posibilul sa gasim balanta dintre web design si tehnicul din spatele acestuia. Daca Web design-ul este un aspect ce poate sa fie discutat si comentat , partea tehnica insa iti ofera cifre si procente foarte clare care pot avea un impact direct in afisarea unui website in motoarele de  cautare- Google.

Acum si aici o sa va prezentam un website realizat de catre noi, CLARO team, care a reusit sa gaseasca balanta intre webdesign – client fericit – si partea tehnica masurabila direct.

SITE: mihaeladragomir.ro

Unelte utilizate:

Elementor Pro, Neve Pro, WP-Rockets Pro, Ubersuggest Business

Table of Contents

Date Tehnice

Datele mentionate mai jos sunt furnizate de analiza externa – GT Metrix si Rank Math

realizare website
realizare website 1

Utilizand unelte precum Ubersuggest si Rank Math am reusit sa obtinem un scor  general pentru partea de SEO(SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) a site-ului de 91.

realizare website 3

Pana acum am vorbit doar de partea tehnica si ce am reusit noi sa facem, dar suntem constienti ca fara colaborarea si intelegerea Mihaelei atat pe partea de design cat si pe partea de SEO aceste cifre erau destul de greu de atins.

Si pentru ca tot am mentionat de colaborarea Mihaelei, impreuna cu ea si utilizand Uberssugest Business am pus cap la cap o lista de cuvinte cheie pentru articole de pe blogul ei- by the way, urmariti-o pentru ca le zice dureros de bine. Drept urmare de la aparitie- adica din Martie- pana acum putem sa discutam de 19 articole cu o medie generala pentru  SEO pe articol de 80.

De ce tinem foarte mult si la aceste date tehnice?

Toata lumea isi doreste sa fie pe prima pagina in cautari, dar daca site ul tau nu este destul de rapid este aproape imposibil sa ajungi acolo. De ce? Pentru ca Google favorizeaza site-urile care se incarca rapid in detrimentul celor foarte lente si astfel ofera o mai buna experienta clientilor sai.

Viteza mica, Bounce rate mare, afisari scazute.

In 2020 Backlinko a desfasurat un studiu in care a analizat peste 1 milion de siteuri care erau in primele 10 cautari Google.

Toate site urile analizate aveau ceva in comun. Viteza mare de incarcare.

Studiul a mai arata ca exista o stransa legatura intre viteza de incarcare si Bounce rate sau rata de abandon.  Acesta informatie este sustinuta si de o alta analiza Google new PageSpeed industry benchmarks.  

realizare website 5

Acestea fiind spuse va uram sa aveti Viteza Mare de incarcare si …

Namaste!

Fotografie imobiliara | Fotografie de produs 

Ai nevoie ca proprietatea ta sa fie pusa in cea mai buna lumina? Suntem la un click distanta! 

Claro | Fotografie de produs

Daca aveti intrebari despre fotografia de produs sau optimizarea unui magazin online va rugam sa folositi formularul de contact.

Site Partener: www.orangephotos.ro

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Te poate interesa si:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »