Skip to content

contact@studioclaro.ro

Fotografie imobiliara

Sedinta Foto Business

O fotografie buna poate spune multe despre tine,despre afacerea ta si despre ceea ce faci. Daca esti ca majoritatea oamenilor, probabil ca nu te gandesti prea mult la sedintele foto si cu atat mai putin la o sedinta de business. Dar crede-ne, acestea pot fi un instrument de marketing puternic pentru afacerea ta si iata de ce:

Identitatea brand-ului

 Fotografiile de business ar trebui sa fie in concordanta cu estetica generala a site-ului, a materialelor de marketing si sa transmita sentimentul sau starea de spirit pe care doresti clientii sa o asocieze cu compania ta. Astfel ele sunt esentiale in stabilirea si documentarea brand ului.

Pentru a construi incredere

In lumea digitala de astazi, poate fi dificil sa construiesti o relatie de incredere cu potentialii clienti pe care nu i-ai intalnit niciodata in persoana. Folosirea fotografiilor de calitate in materialele de marketing este o modalitate de a ajuta la depasirea acestui obstacol – arata ca esti serios in ceea ce priveste afacerea ta si ca esti 100% implicat in tot procesul.

Pentru a crea continut de social media:

O mare parte a marketingului pe retelele sociale este crearea de continut atragator din punct de vedere vizual, care va atrage atentia oamenilor si ii va face sa-si doreasca sa afle mai multe despre afacere. Fotografiile de business sunt perfecte pentru asta – pot fi folosite ca postari de sine statatoare sau incorporate in alte tipuri de continut, cum ar fi postari de blog, infografice sau chiar videoclipuri.

Pentru a te diferentia fata de concurenta:

Exista o multime de companii care lupta pe acelas segment de clienti, asa ca este important sa gasesti modalitati de a te diferentia de concurenta. Fotografiile te  pot ajuta sa faci exact asta – pot face site-ul, materialele de marketing si postarile pe retelele sociale sa arate mai rafinate si de inalta calitate, ceea ce poate ajuta sa atragi mai multa atentie (si clienti!) decat concurenta.

Rezerva Acum!

Sedinta Foto de Business is an absolute must.

Rezerva Acum!

Sedinta Foto de Business is an absolute must.

PROIECT realizat pentru: Cabinet Individual de Psihologie

VEZI SI:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »