Skip to content

contact@studioclaro.ro

Sedinte foto business

   PROIECT realizat pentru: Colour World Constanta

Sedinta Foto Business | StudioClaro | www.studioclaro.ro

Am întrebat ChatGPT 

De ce este indicat ca un profesionist să își facă o sedință foto business în mediul de lucru? 

“Există mai multe motive pentru care ar trebui să aibă o ședință foto în mediul de lucru: 

Autenticitate: Fotografiile realizate în mediul de lucru arată vizitatorilor site-ului dumneavoastră cum arată realmente locul de muncă și cum se desfășoară activitatea. 

Conectare cu publicul țintă: Ședința foto în mediul de lucru poate arăta celor interesați  cum se potrivește afacerea cu nevoile lor. 

Branding: Fotografiile realizate în mediul de lucru pot fi utilizate pentru a construi o imagine de marcă puternică și a vă face remarcați în industrie. 

Comunicare : Fotografiile realizate în mediul de lucru pot fi utilizate pentru a comunica și a sublinia valorile și caracteristicile unice ale afacerii dumneavoastră.”  

Este al-II-lea articol pe care am ales să-l încep cu răspuns al celor de la ChatGpt doar pentru simplul motiv că este o părere imparțială, pe care nu puteam să o avem înainte. Dacă este o părere avizată sau nu, las la latitudinea voastră să decideți acest aspect.  

Acum că am stabilit de ce mediul de lucru este un factor important in desfășurarea unei ședințe foto de business sau corporate, vreau să vorbesc în continuare de Colour World – Constanta. 

Colour World este un spațiu “creativ art” unde se desfășoară ateliere precum: 

Art&Craft – Mânuțe harnice, Atelier de pictura pe canvas în culori acrilice, Atelier de lumânărit, Pictura pe Lemn – GIRAFA VESELA etc.  

Este un loc în care arta devine cel mai bun psiholog, cea mai bună metodă de relaxare și de autocunoaştere. 

În spatele acestui proiect se află Mari, o mai veche cunostință a studioului nostru, care a înțeles nevoia unei astfel de ședințe…în spațiul de lucru. 

 

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

      PROIECT realizat Colour World Constanta, FotografiiStudioCalro

VEZI SI:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »