Skip to content

contact@studioclaro.ro

Sedinta Foto de Produs

   PROIECT realizat pentru: Optometrist Adelina Bănică

Sedinta Foto de Produs | StudioClaro | www.studioclaro.ro

Probabil că v-ați obișnuit deja cu noi și cu ideea că pentru fiecare proiect pe care îl realizăm dorim să vorbim in despre specificul acelui proiect. Azi vorbim despre Optometrist si atribuțiile sale. 

Ne place sau nu majoritatea dintre noi consideră că pentru diagnosticarea, tratarea și prevenția problemelor de vedere trebuie să apelezi la oftalmolog.  

Din păcate putini dintre noi știu că pentru cele de mai sus putem să apelăm la optiometrist.  

Iată mai jos  câteva atribuții ale unui optometrist:  

– Efectuează anamneza pacientului și verifică vederea lui, pentru a evalua posibilele vicii de vedere, prin teste specifice care să determine și dioptriile finale. 

– Folosește aparate specializate pentru a depista viciile de refracție și testează acuitatea vizuală. 

– Pune un diagnostic în cazul unor probleme de vedere comune: miopie, hipermetropie, strabism sau pentru diferite boli oculare, cum este glaucomul. 

– Prescrie ochelari sau lentile de contact cu anumite dioptrii, pentru a corecta vederea pacientului, după ce testează dacă pacientul se simte confortabil și vede clar cu dioptria propusă. 

– Trimite pacientul cu probleme mai grave la un specialist oftalmologie 

Acum că am vorbit si despre atribuțiile unui optometrist și cum vă poate ajuta in in preventia, diagnosticarea și tratarea problemelor vizuale , în continuare vreu să vă vorbesc despre cele 3 principale aspecte de care a trebuit să ținem cont  pe înteaga desfășurare a ședinței foto: 

– Reflexii: Reflexiile pot apărea pe lentilele ochelarilor atunci când sunt expuse la lumină directă sau la surse de lumină puternice. Acestea pot distrage atenția de la subiectul principal și pot distorsiona imaginea. 

– Reflexii false: Reflexiile false apar atunci când luminile din spatele subiectului sunt reflectate în lentilele ochelarilor. Acestea pot crea un efect strălucitor sau ochii albi care pot fi distractive. 

– Distorsiunea lentilelor: Lentilele ochelarilor pot distorsiona imagini prin crearea de curbe sau de linii înclinate în imagini. Acest efect poate fi cauzat de lentile cu forme neregulate sau de materiale cu refracție redusă. 

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

      PROIECT realizat Optometrist Adelina Bănică FotografiiStudioCalro

VEZI SI:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »