Skip to content

contact@studioclaro.ro

Sedinte foto business

   PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu

Denumire proiect: Shell House
Autor fotografii:  Studio CLARO
Oraș/Localizare: Eforie Sud, România
Anul finalizării: 2016
Anul fotografierii: 2023
Durata implementării: august-noiembrie 2016
Beneficiari: familie cu 2 copii adolescenți
Tip imobil: locuință unifamilială S+P+2E
Suprafața utilă: 350 mp

Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro

De aceasta data eu nu voi spune nimic despre acest proiect fotografiat. Voi lasa cuvintele designer-ului sa vorbeasca despre Shell House.

“Povestea acestui proiect ia naștere în august 2016, din dorința beneficiarilor de a se muta cât mai curând. Această provocare a timpului a generat o serie de limitări care au condus către achiziția mobilierului direct din showroom-urile de specialitate cu livrare imediată.
Întreaga amenajare a pornit din stadiul de alb cu excepția băilor echipate după viziunea beneficiarilor, fapt ce m-a îndrumat în alegerea culorilor dormitoarelor.
Amenajarea a decurs ca un puzzle, alegând fiecare piesa ce compune acest tablou inspirat din peisajul autohton – țărmul Mării Negre.
Culorile calde de grejuri și vernil, accente metalice rose, texturi fine precum catifea și saten, dar și brute – ardezia prezentă pe mobilierul livingului, sticla transparentă, scoicile roșiatice cu perle negre, se împletesc și se completează armonios creeând un tot unitar curat și modern, transcendent în timp.
Rezultatul întregii amenajări a luat naștere prin buna comunicare, implicare, încredere și mana liberă acordată de beneficiari, fapt pentru care și după 7 ani de la implementare sunt la fel de încântați de căminul lor ca în ziua predării la cheie”

 

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

      PROIECT realizat Colour World Constanta, FotografiiStudioCalro

Rezerva Acum!

Sedinta Foto is an absolute must.

VEZI SI:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »