Skip to content

contact@studioclaro.ro

Fundal alb

PROIECT realizat de StudioClaro  impreunca cu CramaTohani

 

Sticla de Vin pe Fundal Alb | www.studioclaro.ro

Acest text este o completare a articolului Fotografia Pe Fundal Alb Și De Ce Cred Că Merităm Mai Mult. Dacă nu l-ai citit te invit sa dai click pe link 

Am întrebat ChatGPT de ce nu este bine să ai reflexii in fotografia folosită pentru vânzare produse online…în particular sticle de vin pentru că despre ele o sa vorbim azi. Mai jos avem răspunsul unui robot. Motivarea “nu mă pricep, nu am știut” poate sa dispara intr-un singur minut daca ne folosim de tehnologia pe care o avem deja la dispozitie:

“- Why not to have reflections on wine bottle sold on e-commerce ? 

– Having reflections on wine bottles sold on e-commerce can make it difficult for customers to see the label or color of the wine, which can make it hard for them to make informed purchasing decisions. Additionally, reflections can cause glare in product photos, making it hard for customers to see the details of the bottle. This can lead to customer dissatisfaction, returns and a negative impact on the brand reputation. High-quality images that clearly show the product can help to increase customer trust and confidence, which can lead to increased sales.”  (ChatGpt Ianuarie 2023)

Acum că am stabilit si explicatia pentru care nu este ok să vedem tot studioul în sticlele de vin, o să mai adaug două detalii tehnice care țin doar de aspectul general al produsului. 

  1. Linia de lumina pe partea de jos a sticlei trebuie să continue pana la baza acesteia.

2. Linia curbă de pe gâtul sticlei trebuie fie continuă. 

Dacă ținem de cont de aceste doua aspecte obținem un cadru general armonios, fără nici un fel de element care ne-ar putea distrage atenția de la produs. Un alt aspect de luat în seamă este că o linie perfectă aduce un contrast mult mai placut vizual ce pune in valoare produsul. 

Pentru cei pretențioși le spun că exista posibilitatea ca produsul să arate și mai bine prin folosirea unui setup de 4 sau mai multe lumini, dar să nu uităm că vorbim despre o fotografie tehnică al cărei scop final este să prezinte cât mai corect produsul. Un alt aspect pe care trebuie să-l avem în vedere este corelația dintre timpul alocat și prețul final pe care sunteți dispuși să-l achitați. 

Rezerva Acum!
Sedinta Foto de Produs is an absolute must.

Rezerva Acum!

Sedinta Foto de Produs is an absolute must.

      PROIECT realizat de Studio Claro impreuna cu CramaTohani FotografiiStudioCalro

VEZI SI:

Fotografie Industriala

Fotografie Industriala | Elvada

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Elvada Fotografie Industriala | StudioClaro | www.studioclaro.ro Locatie: Agigea, Constanta, RoDescriere proiect: Documentarea proceselor de logistica, depozitarea mărfurilor

Read More »
fotografie de interior

Shell House

Sedinte foto business    PROIECT realizat pentru: Anca Badoiu Denumire proiect: Shell HouseDesigner: Anca Bădoiu Interior DesignAutor fotografii:  Studio CLAROOraș/Localizare: Eforie Sud, RomâniaAnul finalizării: 2016Anul fotografierii:

Read More »

DIAnthus Apartment

Sedinte foto business DIAnthus Apartment    PROIECT realizat pentru: DIAnthus Apartment    Locație: Constanta, RO Fotografie de Interior | StudioClaro | www.studioclaro.ro Vorbeam în trecut despre

Read More »